Wasabi
Wasabi


A "sushi"-t szokták magyarul "savanyúnak" fordítani, de van ahol "hosszú élet költemény" -ként adják meg a szó jelentését. Manapság sushi alatt a Japán konyhához tartozó különleges, rizzsel, halfajtákkal és egyéb egyedi hozzávalókkal készülő kis ételkészítményeket érthetjük.

tovább >Az 1960-as években, Japánban találták ki ezt az étkezési formát. A távol-keleti gasztronómia fast-food verziója, mentesítve a nyugati világ személytelen és „fizess-és-vidd” jellegétől.

tovább >Jelen esetben a meghatározott árért a vendég korlátlan mennyiségben fogyaszthat a szalagról –hasonló rendszerekkel ellentétben- időkorlát nélkül. A vendég saját magát „szolgálja ki”.

tovább >Első éttermünk 2005-ben nyílt Budapesten, a Szépvölgyi úton. Alig három év alatt, újabb három étterem nyílt – Budapesten a Podmaniczky utcában, Debrecenben a Piac utcán és Budapesten a MOM Parkban. Vendégeink elismeréseként és az általunk biztosított minőség zálogaként tartjuk számon mind a négyet. Többszörös „Best of Restaurants” díjas, magas színvonalú, elit helyekként vannak jelen a magyar vendéglátásban.

tovább >Mert tartalmazza a következőket:

tovább >Ebi, Ama ebi, Sake, Maguro, Ika, Saba, Tako, Tamago, Unagi, Anago, Ikura, Inari, Hokkigai, Hoso maki, Futo maki

tovább >Sushi rizs, Wasabi, Szójaszósz, Gyömbér, Nori, Makisu, Miso, Teppanyaki, Wok

tovább >

Saláták, Előételek, Kiegészítők, Alapanyagok, Öntetek, Tészták, Desszertek, Levesek

tovább >
    2015. Április 25., Szombat
    ÉTTERMEK dot MUNKALEHETŐSÉG dot IMPRESSZUM dot PRIVACY
    © WASABI 2011 - design: LEON CREATIVON